Νοεμβρίου 17, 2014

Μύτη για ιγμορίτιδα και αλλεργίες


Μύτη για ιγμορίτιδα και αλλεργίες 

 Μύτη ιγμορίτιδα και εποχιακές αλλεργίες αλλεργίες .

    Ας αρχίσουμε λοιπόν την ημέρα μας όπως ακριβώς και οι παππούδες μας ,  ξεκινώντας την ημέρα μας με ένα τσιπουράκι με χυμό πορτοκάλι  η με ένα κονιάκ με μια  καραμέλα μέσα η το παραδοσιακό σπιτικό λικέρ . Ο λόγος  είναι για να ανεβάσουμε την πίεση μας και να μπορεί να δουλεύει σωστά ο οργανισμός μας . Για τα μπούκωμα της μύτης κάνουμε πλύσης με χαμομήλι σόδα φαγητού και αλατι και για το ιγμόρειο .

   ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Βάζουμε σε ένα σκεύος 2 κουταλιές της σούπας αλάτι  και 1 κουταλιά μαγειρικη σοδα και ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα ένα δυνατό βραστό χαμομηλι ποσότητα 1 1/2 του λίτρου

     Αυτό το χρησιμοποιούμε για πλύση  με μια φούσκα .

     Αν ξεραίνονται εσωτερικά τα ρουθούνια μας τα αλείφουμε μα κηραλοιφή .

  Για την καταρροή αλείφουμε εσωτερικά με μέλι τα ρουθούνια μας σε 10 λεπτά τέλος αν χρειασθεί το ξανακάνουμε



Νοεμβρίου 15, 2014

Καθαρισμός προσώπου με χαμομήλι σόδα και λεμόνι .

               Καθαρισμός προσώπου με χαμομήλι σόδα και λεμόνι .

         καθαρισμός και ταυτόχρονα βάζουμε ένα τέλος στις φαγούρες μας στο πρόσωπο μας .    

          Για τον καθαρισμό του προσώπου χρησιμοποιούμε την γνωστή συνταγή από τα γιατροσόφια μου .[Σε μια μεγάλη κούπα του τσαγιού τοποθετούμε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού , βράζουμε ένα χαμομήλι για 3 λεπτά και το ρίχνουμε καυτό μέσα στην σόδα] και προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού  2 κουταλάκια μέλι . Με αυτό κάνουμε τον καθαρισμό του προσώπου μας και το αφήνουμε να στεγνώσει . Στην συνέχεια βάζουμε στην παλάμη μας κεραλοιφή με μερικές σταγώνες φυσικό χυμό λεμονιού και το δουλεύουμε στις παλάμες μας και αλείφουμε το πρόσωπό μας .     

    Για μια τέλειa   μάσκα χρησιμοποιούμε το εσωτερικό της φλούδας της μπανάνας με ίση ποταπότητα μέλι και τον χυμό από φρέσκο λεμόνι ,αλεσμένα στο μπλέντερ τα περνάμε στο πρόσωπο για μία ώρα και τα καθαρίζουμε με το χαμομήλι με την σόδα . 

  

.ΒΕΛΟΎΔΙΝΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΌΛΗ ΜΈΡΑ 

Σημείωση μας απαλλάσσει από σπιθουράκι από φαγούρες μετά και από στοματικό σεξ και μπουκώματα γαργάρες και πίνοντας το 

Νοεμβρίου 12, 2014

ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΌΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΎ

                        ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ         

               ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΌΔΑΣ ΚΑΙ    

          ΤΟΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟ

 Εφαρμογές για όλα τα μέλη του ανθρωπίνου σώματος  

  


                
               Εφαρμογές για όλα τα μέλη του ανθρωπίνου σώματος.

               Ακμή - μύτη -περιοδοντιτιδα-φωνητικές χορδές -για όλα τα προβλήματα του στομαχιού -κολίτιδα -κολπικές πλύσεις-φαγούρες από εκζέματα -σκαμμένες φτέρνες -για την επούλωση των συριγγίων μαζί με το μέλι και σοδα - τα σκασμένα πόδια του διαβητικού και σε πολλά ακόμα.
      Σαλμονέλα  πόνο κοιλιάς .
   <<<<Για τα γαστρεντερικά 
εντερικά προβλήματα των καρκινοπαθών>>>>        Και γιατί όχι να μην δοκιμασθεί και σε πιο περισσότερα ακόμα   αφού τα αποτελέσματα απίστευτα θαυματουργά ..............  

      Το καλύτερο βάλσαμο για τα αυτοάνοσα νοσήματα και για όσους υποφέρουν από προβλήματα καρκίνου πριν η μετά την θεραπεία ,η για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους απαλλάσσει από πόνους πρηξίματα.

   Για όσους μπαίνουν από τάμπλετ η τηλέφωνο στο κάτω μέρος υπάρχει αρχική σελίδα .Αν θέλουμε να δούμε  τα περιεχόμενα η ετικέτες κάτω απο την αρχική σελίδα υπάρχει η προβολή έκδοσης αρχικού  ιστού κλικ εκεί και έχετε τα περιεχόμενα όλα στο πλάι της σελίδας μου .Ευχαριστώ Χρήστος Μπαρτζώκας .


      

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

Προσωπικό μου βίωμα

ετικετες