Αυγούστου 29, 2015

ΠΙΕΣΗ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΦΥΓΜΟΙ

    ΠΙΕΣΗ ΥΨΗΛΗ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΦΥΓΜΟΙ 

     Πως μέσα σε μερικά λεπτά ρίχνουμε την πιεση μας και τους σφυγμούς μας .Στο ηρεμιστικό μου από τα γιατροσοφια μου, προσθέτουμε μισή κουταλιά του γλυκού πιπέρι καγιεν και το πίνουμε προς το καυτό άμεσα αποτελέσματα .

    Βράζουμε για 2 η 3 λεπτά ένα φακελάκι χαμομήλι και ένα φακελακι βαλεριάνα.  Σε μια μεγαλη κούπα τοποθετούμε μια κουταλιά του τσαγιού μαγειρική σόδα από σούπερ μάρκετ και σιγά σιγά ρίχνουμε την το βραστό χαμομήλι με την βαλεριάνα ,το απολαμβάνουμε και χλιαρο και κρύο [ για όσους δεν αρέσει η γεύση ας την αλλάξουν με μέλι η χυμό φρούτου ] .Σε 10 λεπτά αρχίζουμε να ηρεμούμε .

Αυγούστου 21, 2015

Ατονία - κακοκεφιά και δυόσμος

    Πόσες φορές δεν αισθανόμαστε κατά την διάρκεια της ημέρας , η μετά από το ξύπνημα , να έχουμε κακή διάθεση και πόνους και  κομμάρες .Είναι  όμως δυνατόν όλα αυτά σε 10 λεπτά να ειναι παρελθόν ? Τα φυλλαράκια του δυόσμου που βλέπουμε<<< 3-5 φύλλα >>> στην φωτογραφία τα μασάμε 2 η 3 φορές και τα κρατάμε κάτω από την γλώσσα μας για 5 λεπτά . Σας πληροφορώ μετά από 10 λεπτά θα έχετε την καλύτερη διάθεση σας που δεν είχατε φανταστεί ποτέ .  
Ακόμα προ ύπνου το βράδυ σας απαλλάσσει από άπνοιες .Ότι το καλύτερο και φυσικό  

Αυγούστου 05, 2015

Βήχας - καταρροη - συνάχι.

    Βήχας -  καταρροη -  συνάχι

Πως σταματάμε τον βήχα , την καταρροή και την δυσφορία αναπνοής όταν κρυώνουμε..

 Σκεύασμα για τον βήχα Ν ο 1 : Ένα ποτηράκι του κρασιού μέλι, ελαιόλαδο, χυμό λεμόνι (φρέσκο) , τσίπουρο , ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σκόνη , μαγειρική σόδα, γαρύφαλλο σκόνη . Όλα μαζί τα βάζουμε στο Μίξερ και τ' ανακατώνουμε καλά . Από το σκεύασμα αυτό πίνουμε από μισό ποτηράκι του κρασιού κάθε φορά, όσες φορές χρειασθεί για να σταματήσει ο βήχας . Σκεύασμα Νο 2 :Σε 1 1/2 λίτρο νερού βάζουμε χαμομήλι και το βράζουμε καλά μέχρι να πάρει χρώμα . Αφού το σουρώσουμε το ρίχνουμε καυτό σιγά - σιγά σε μία κατσαρολίτσα , που προηγουμένως έχουμε βάλει μέσα δύο (2) κουταλιές της σούπας ακατέργαστο αλάτι (αυτό το βρίσκουμε σε καταστήματα βιολογικών βοτάνων) , καθώς και μία κουταλιά μαγειρική σόδα που την αγοράζουμε από το Σούπερ Μάρκετ . Όταν κρυώσει η χλιαρό κάνουμε γαργάρες , μέχρι που να σταματήσει ο βήχας . Για την καταρροή : Βάζουμε στον δείκτη του χεριού μας μέλι και αλείφουμε εσωτερικά την μύτη μας. Για δε το μπούκωμα χρησιμοποιούμε το σκεύασμα Ν ο 2 ρίχνοντας στην μύτη μας με φούσκα.....
θανατηφόρος ιός ??????

 Δέστε που είναι η μεγάλη διαφορά για να μην υποφέρουμε. Βάζουμε στο κρεβάτι η τον καναπε μαξιλάρια ,όστε να  έιναι το σώμα μας  ψυλά και ξαπλόνουμε  παντα με το αριστερό πλευρό  να ειναι κάτω στο στρώμα η από το μέρος της καρδιάς .Αν καθήσουμε καθηστη ,ο βήχας επανέρχετε στο 50% .Αν κάνουμε το λαθος και ξαπλώσουμε με την δεξιά πλεβρά στο στρώμα ειναι αδύνατον να ηρεμήσουμε.

    Υπάρχουν στα περιεχομενα συρόπια για τον βήχα.Αλλείφουμε με τον λαιλό μας με βηξ  η και την κρεμα των χεριών της Βαζελίνης .

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/search/label/%CE%93%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%B7%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%20%CE%B9%CF%8C%20%3F%3F%3F

<<<<<< Σήμερα έμαθα μια νέα καλή συνταγή και εγώ για πονόλαιμο! Έπινα για δυο μέρες αντιβίωση κ δεν μου περνούσε ο πονόλαιμος. Μια Ρουμάνα που ασχολείται με αυτά μου είπε,κόψε κομματάκια μικρά μικρά ένα λεμονι με το χυμό του και τη φλούδα [μπεντερ] του κ πρόσθεσε 3 κουταλιές μέλι κ ανακάτεψε .έπινε τρία κουταλάκια την ημερα. Από το πρώτο κιόλας κουταλάκι που έφαγα μου πέρασε ο πονόλαιμος. Δοκιμάστε το φίλοι μου!!

Η κρέμα βρίσκετε τις κρέμες χεριών στα σούπερ μάρκετ η καταστήματα καλλυντικών
   Με την κρέμα αυτή που σας παρουσιάζω ο βήχας σταματάει σε 1 με 2 λεπτά για αρκετές ώρες ,δεν έπεται ότι τον σταματήσαμε δεν τον ψάχνουμε η δεν κάνουμε την ανάλογη θεραπεία βάζει τέλος και στον τσιγάρο βήχα σας . Η κρέμα βρίσκετε τις κρέμες χεριών στα σούπερ μάρκετ η καταστήματα καλλυντικών 

 

      

 

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

Προσωπικό μου βίωμα

ετικετες