Σεπτεμβρίου 29, 2017

Χαμομήλι αλάτι σόδα με μαγειρική σόδα απλή ???????

   Χαμομήλι αλάτι  και μαγειρική σόδα απλή ???????

Γιατροσόφια - Μπαρτζώκας

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/

Προσθήκη λεζάντας Ξενοδοχιο Τζακι στο Ριο κοντά στην γεύρα Αχαία προαύλιος χώρος του τέλειος 

        Τρόπος παρασκευής :Σε ένα σκεύος βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο χονδρό αλάτι και μια κουταλιά μαγειρικη σόδα  ,αυτή από το σούπερ μάρκετ και βράζουμε και 3 φακελάκια χαμομήλι η 3 κουταλιές απο το χαμομήλι πού έχουμε σε ποσότητα 1  1/2 του λίτρου νερό  .Το ρίχνουμε καυτό σιγά σιγά μέσα στο σκεύος με το αλάτι και το χαμομήλι .Όταν κρυώσει έχουμε ένα θαυματουργό διάλυμα.Αν το θέλουμε για γαργάρες στο λεμό για βήχα ,προσθετουμε μέλι λεμόνι και ξύδι από μήλο.Έτσι αφρίζει αρκετά μέσα στον λαιμό μας .

     Δέστε που ειναι η μεγάλη διαφορά για να μην υποφέρουμε .Βάζουμε στο κρεβάτι η τον καναπε μαξιλάρια ,ωα εέιναι το σωμα μς ψυλά και ξαπλ'ωμου παντα με το αριστερό πλευρό μαε να ειναι κάτω στο σρώμα .Αν καθήσουμε καθηστη ,ο βήχας επανέρχετε στο 50% .Ακάνουμε το λαθος και ξαπλώσουμε με την δεξιά πλεβρα στο στρώμα ειναι αδύνατον να ηρεμήσουμε.

    Υπάρχουν στα περιεχομενα συρόπια για τον βήχαη.αλλειβουμε με κρεμοσάπουν ντετόλ τον λαιλό μαςσυνεχεια με βηξ και την κρεμα των χεριών της Βαζελίνης .

     Μας απαλλάσσει κάνοντας πλύσεις από την ιγμορίτιδα με μια φούσκα .Κάνοντας γαργάρες σταματά κοσμία στόματος βοηθάει για την περιοδοντίτιδα μας απαλλάσσει απο τον πονόλαιμο εξαφανίζει πολύποδες λαιμου με γαργάρες.Στοματικό διάλυμα μετά  την εξαγωγή δοντιού.

    Κατάλληλο για σκισμένες φτέρνες για ποδόλουτρο και σκισμένα χέρια  περνώντας τα μετά μια κηραλοιφή και για καθαρισμό σώματος  και πληγές από συρίγγια εξαφανίζοντε .  

γιατροσόφια Μπαρτζώκας :αναζήτηση COOGLE


 

Το θαυματουργό ρόφημα χαμομήλι με σόδα που ταυτόχρονα βοηθά σε πολλές ασθένειες άμεσα και ριζικά


,

Προσθήκη λεζάντας   η μαγειρική σόδα απο τα σούπερ μάρκετ κάνει μόνο καμιά άλλη για να έχετε αυτά αποτελέσματα η χύμα οχι σόδα χωρίς αλουμίνιο

Το θαυματουργό ρόφημα χαμομήλι με σόδα που ταυτόχρονα βοηθά σε πολλές ασθένειες άμεσα και ριζικά .

 Εξαφανίζει το ελικοβακτηρίδιο σε όποια μορφή και αν υπάρχει . 

  Βοηθάει στην οισοφαγίτιδα και την παλινδρόμηση πίνοντας για ένα μήνα .

Επαναφέρει φωνητικές χορδές  ταυτόχρονα με πόση και γαργάρες .

 Ταυτόχρονα μας απαλλάσσει και από την σπαστική κολίτιδα .

          Τέλος στην γαστρεντερίτιδα και σαλμονέλα απο την πρώτη σχεδόν κούπα        Βοηθάει για τον βήχα κάνοντας και πίνοντας .
            Μας απαλλάσσει από την φαγούρα στο σώμα με πλύσιμο με αυτό κάνοντας μεγαλύτερη ποσότητα σε ελάχιστο χρόνο και βάζει τέλος στην φαγούρα από τα εκζέματα .
           Για τον καθαρισμό του προσώπου προσθέτωνταμερικές σταγώνες φρέσκο χυμό λεμονιού 
           Για κολπικες πλύσεις για τσουξίματα από βακτηρίδια από τα θαλάσσια μπάνια  
            Στον καθαρισμό στα σκασμένα πόδια των διαβητικών.
            Για το πλύσιμο στα συριγγια πρωκτού η εξωτερικά .
            Στοματικό διάλυμα για κακοσμία και περιοδοντίτιδα .
     Σ
            Πολλές ακόμα χρήσεις που περιέχονται δεξιά στην σελίδα μου ετικέτες 

       Για τους ανθρώπους που υποφέρουν απο τον καρκίνο πριν και μετά την χημειοθεραπεία του.

                   Είναι ένα μεγάλο βάλσαμο στους πόνους στα γαστρεντερικα   στις διάρροιες τα πρηξίματα είτε έχουν κάνει χημειοθεραπεία η όχι       Τρόπος παρασκευής και δοσολογία


     ----------------------------------------------

                  Σε μια μεγάλη κούπα του τσαγιού τοποθετούμε ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού , βράζουμε ένα φακελάκι χαμομήλι η μια κουταλιά της σούπας απο το δικό σας χαμομήλι για 3 λεπτά και το ρίχνουμε καυτό μέσα στην κούπα σιγά σιγά με την σόδα , απολαμβάνουμε χλιαρο Για όσους η γεύση δεν αρέσει προσθέστε ότι άλλο θέλετε π χ μέλι 2 η 3 κούπες την ημέρα μετά το φαγητό .  

----------------------------------------------------------------
Gastritis, ulcers, colitis, oesophagitis: 1 st. matricaria chamomilla with baking soda . Boil a teaspoon matricaria chamomilla in 300 ml water for 3 minutes and pour it slowly into a glass where you have put a teaspoon of baking soda. Drink it warm 2 times daily.  

Σεπτεμβρίου 24, 2017

Κρύα πόδια προ ύπνου

         Κρύα πόδια προ ύπνου .

       


      Τα κρύα πόδια ειναι συχνό φαινόμενο κατά την διάρκεια του χειμώνα .Για να τα έχουμε ζεστά κατά την διάρκεια της νύχτας . Προ ύπνου στην μπανιέρα με το ντου ζ τους ρίχνουμε κρύο νερό τα σκουπίζουμε και όλη την νύχτα τα πόδια μας θα είναι ζεστά .

Σεπτεμβρίου 20, 2017

Καρδιακή προσβολή και πιπέρι καγέν

   Καρδιακή προσβολή και πιπέρι καγέν 

     Ξέρατε ότι το κόκκινο πιπέρι μπορεί να εμποδίσει την καρδιακή προσβολή σ’ένα λεπτό;

Γιατροσόφια - Μπαρτζώκας

https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/


Ξέρατε ότι το κόκκινο πιπέρι μπορεί να εμποδίσει την καρδιακή προσβολή σ’ένα λεπτό;Έτσι καλό θα ήταν να το έχετε πρόχειρο τουλάχιστον στο ντουλάπι της κουζίνας σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να χρειαστείτε αυτό το πολύτιμο συστατικό.

Ένας Αμερικάνος βοτανολόγος,ο Δρ.Κρίστοφερ , δεν έχει χάσει κανέναν ασθενή του από καρδιακή προσβολή στα 35 χρόνιατης καριέρας του.Αυτό που κάνει είναι να δίνει ένα κουταλάκι του τσαγιού κόκκινο πιπέρι σε μια κούπα του τσαγιού νερό σε ασθενείς που έχουν τις αισθήσεις τους.Αυτή η θεωρία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη από προσωπική εμπειρία κια όχι από μελέτες που γίνονται σε ελεγχόμενες συνθήκες.Άρα είναι ακόμα πιο αξιόπιστη.
Ο λόγος που το κόκκινο πιπέρι αποτρέπει την καρδιακή προσβολή είναι γιατι έχει 90 ουσίες τουλάχιστον και σ’αυτές περιλαμβάνοναι η Χαμπανέρο,το Τά’ι’ τσί,το Άφρικαν μπερντ,Χαλαπίνο,καυτό πιπέρι από τη Τζαμάικα και το Σκοτς Μπόνετ(ένα είδος πολύ καυτής ξερής κόκκινης πιπεριάς). Ο συνδυασμός του κουταλιού κόκκινο πιπέρι και ενός ποτηριού νερό μπορεί να δοθεί σε ασθενείς που έχουν πάθει καρδιακή προσβολή αλλά έχουν τις αισθήσεις τους και αναπνέουν.
Αν το άτομο είναι αναίσθητο, βάλτε μερικές σταγόνες από το απόσταγμα κόκκινου πιπεριού κάτω από τη γλώσσα του ασθενούς.
Αυτό θα αυξήσει το ρυθμό της καρδιάς και θα μεταφέρει το αίμα σ’όλα τα μέρη του σώματος έτσι ώστε να έρθει σε ισορροπία η κυκλοφορία.Έχει επίσης αιμοστατικά αποτελέσματα,σταματά την αιμορραγία κια βοηθά στην ανάρρωση της καρδιάς.
Το φάρμακο που ακολουθεί θεωρείται το καλύτερο για έκτακτες ανάγκες καρδιακής προσβολής. Απλώς θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινο πιπέρι και όχι καυτό.
Συστατικά:
Σκόνη από κόκκινο πιπέρι, μερικές φρέσκιες, κόκκινες πιπεριές, 50% αλκοόλ (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βότκα),1 λίτρο μπουκάλι νερό και γάντια.
Προετοιμασία:
1.Φορέστε τα γάντια , γιατί οι πιπεριές είναι πολύ καυτές.
2.Γεμίστε το ένα τέταρτο του μπουκαλιού με τη σκόνη από κόκκινο πιπέρι και βάλτε αρκετό αλκοόλ να καλύψετε τη σκόνη. Αν είναι δυνατόν, κάντε το αυτό την πρώτη μέρα της Νέας Σελήνης.

3.Ανακατέψτε μερικές φρέσκιες ,κόκκινες πιπεριές και προσθέστε αρκετό αλκοόλ ώστε να έχει υφή σάλτσας.
4.Προσθέστε το μείγμα στο μπουκάλι που πρέπει τώρα να είναι κατά τα ¾ γεμάτο.
5.Γεμίστε ως απάνω το μπουκάλι με αλκοόλ και κλείστε το καλά. Ανακινείστε το αρκετές φορές μέσα στη μέρα.
6.Αφήστε το μείγμα μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη(μετά από 28-29 μέρες) και στραγγίστε το χρησιμοποιώντας μια γάζα. Κρατείστε το σε σκούρο μπουκάλι.
7.Αν θέλετε να έχετε μια πολύ δυνατή χροιά , στραγγίστε το μετά από 3 μήνες.
8.Κλείστε το μπουκάλι και αποθηκεύστε το σε ξηρό και σκοτεινό μέρος.Δε χαλάει επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για όσο καιρό θέλετε.
Δοσολογία: 5-10 σταγόνες αυτού του βάμματο
σε ασθενή που έχει τις αισθήσεις του και έχει πάθει καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο . Δώστε του άλλες 5 με 10 σταγόνες σε 5 λεπτά . Επαναλάβετε τη θεραπεία μέχρι η κατάσταση του ασθενούς να βελτιωθεί . Αν ο ασθενής είναι αναίσθητος , βάλτε 1-3 σταγόνες κάτω από τη γλώσσα του και αρχίστε ΚΑΡ.Π.Α.(ανάνηψη). Επαναλάβετε τη θεραπεία κάθε 5 λεπτά μέχρι ο ασθενής να συνέλθει .
Τα ωφέλη στην υγεία:
-Το κόκκινο πιπέρι έχει ιδιότητες κατά των μηκύτων.
-Έχει θετικές επιπτώσεις στο πεπτικό σύστημα γιατί διεγείρει την παραγωγή γαστρικών υγρών και ανακουφίζει από τα αέρια.
-Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες ιδιαίτερα για τον καρκίνο του πνεύμονος και τους καπνιστές.Η καπσα’ι’σίνη στο κόκκινο πιπέρι είναι γνωστή για την αποφυγή ανάπτυξης όγκων από τον καπνό και έχει παρόμοια αποτελέσματα σε ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο συκωτιού.
-Βοηθάει στη θεραπεία στομαχικών προβλημάτων,ημικρανιών,συμπτωμάτων γρίπης,αλλεργιών,παχυσαρκίας,ερυθρότητος,πονόδοντου και αρθριτικών.
Υπάρχουν 26 διαφορετικά συστατικά στο πιπέρι αυτό , όπως ασβέστιο ,ψευδάργυρος ,σελήνιο ,μαγνήσιο ,βιταμίνες Α και C.
Ετοιμάστε αυτό αυτό το φάρμακο και πάντοτε να το έχετε πρόχειρο γιατί το κόκκινο πιπέρι είναι ένα από τα πιο δυνατά φυσικά μπαχαρικά που μπορούν να κάνουν θαύματα στην καρδιά.

Το πρώτο μου γιατροσόφι για τα μάτια για μια σπάνια ασθένεια

             Το πρώτο μου γιατροσόφι για τα μάτια  για μια σπάνια ασθένεια

<<<<<<<Το πρώτο γιατροσόφι που με έκανε να ασχοληθώ με γιατροσοφια ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ>>>>>>>>....................................................................................................................ΠΌΝΟΙ ΣΤΑ ΜΆΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΊΟΥ ΜΈΧΡΙ ΤΎΦΛΩΣΗ ΚΑΙ Ισχυρούς Πονοκέφαλους
Παίρνουμε ένα κομμάτι αγράμπελη κοινός γκούρπενο μήκος 5 εκατοστά διαμέτρου 1 εκατοστό .Το απολυμαίνουμε πολύ καλά με καθαρό οινόπνευμα, καθώς και δύο βότσαλα . Χτυπάμε ανάμεσα στα δύο βότσαλα την αγράμπελη μέχρι να θρυμματιστεί τελείως .Το μείγμα αυτό το παίρνουμε και το τρίβομαι επάνω στον αυχένα .Την επομένη ημέρα στον αυχένα θα σχηματισθεί ένα μεγάλο πρήξιμο με από υγρό 1 με 2 λίτρα ,το οποίον μετά από 2 η 3 ημέρες θα σπάσει . Στο κέντρο της δημιουργηθείσας πληγής ,τοποθετούμε ένα ρεβίθι από τα χονδρά αφού πρώτα, το έχομε απολυμάνει με οινόπνευμα και το σκεπάζομε με μια αποστειρωμένη γάζα .Το ρεβίθι μετά από 2 ώρες θα φούσκωση μπορει να χρειασθεί να το αλλάξομε και 10 φορές την ήμερα .Με την πάροδο των ημερών οι αλλαγές θα αρχίσουν να αραιώνουν . Όποτε μετά την πάροδο 40 περίπου ημερών το ρεβίθι θα πάψει να φουσκώνει τότε έχει επέλθει και η πλήρη ίαση το οργανισμού .

       Για μια πολύ καλή όραση,σαπουνίζουμε πολύ καλά βλέφαρα και ματοτσίνορα και τα ξεβγάζουμε και τα αποτελέσματα της όρασης δικά σας .

      Για όσους έχουν κάνει καταρράχτη και τους κόβουν τα μάτια τους ,κλείνουμε τα μάτια και εξωτερικά περνάμε φυσικο χυμό λεμόνι και όλο το μέτωπο . Ανοίγουμε τα μάτια σε 2 λεπτά στα 10 λεπτά ξεχνά,με το πρόβλημα μας .


Σεπτεμβρίου 11, 2017

Μύτη βουλωμένη ξέρη με πληγές εσωτερικα

Προσθήκη λεζάντας Ηλιοβασίλεμα Καβούρι Αττικής 

       Μύτη βουλωμένη ξέρη με πληγές εσωτερικα .
https://giatrosofia-bartzokas.blogspot.com/
     Αν έχουμε πρόβλημα εσωτερικά με την μύτη μας και την σκαλίζουμε συνέχεια συνέχεια και ξεραίνετε δες πόσο απλό ειναι . Βάζουμε στο δάχτυλο μας κρέμο σάπουνο Dettol εκαι την αλείφουμε εσωτερικα .την φυσάμε πολύ καλά με 2 η 3 φορές που θα το κάνουμε τέλος στο πρόβλημα μας.

   Μύτη ιγμορίτιδα και εποχιακές αλλεργίες αλλεργίες .

     Ας αρχίσουμε λοιπόν την ημέρα μας όπως ακριβώς και οι παππούδες μας ,  ξεκινώντας την ημέρα μας με ένα τσιπουράκι με χυμό πορτοκάλι  η με ένα κονιάκ με μια  καραμέλα μέσα η το παραδοσιακό σπιτικό λικέρ . Ο λόγος  είναι για να ανεβάσουμε την πίεση μας και να μπορεί να δουλεύει σωστά ο οργανισμός μας . Για τα μπούκωμα της μύτης κάνουμε πλύσης με χαμομήλι σόδα φαγητού και αλατι και για το ιγμόρειο .

   ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : Βάζουμε σε ένα σκεύος 2 κουταλιές της σούπας αλάτι  και 1 κουταλιά μαγειρικη σοδα και ρίχνουμε σιγά σιγά μέσα ένα δυνατό βραστό χαμομηλι ποσότητα 1 1/2 του

------------------------------------------------------------------------------
   Για να σταματήσουμε φίλες και φίλοι την καταρροη από το συνάχι και να μην κάνουμε την  μύτη ένα παντζάρι μπορούμε μέσα σε 10 λεπτά να απαλλαχτούμε από την ενόχληση. Δεν έχομε παρά να αλείψουμε εσωτερικα τα ρουθούνια μας με μέλι και να τα σκουπίσουμε σε 10 λεπτά η καταρροη σταματά .Αν μετά από μερικές ώρες παρουσιαστεί ξανά  επαναλαμβάνουμε το μέλι στην μύτη μας 

γιατροσόφια Μπαρτζώκας :αναζήτηση COOGLE

γιατροσόφια Μπαρτζώκας

Προσωπικό μου βίωμα

ετικετες